BATMAN, BURSA’DA TANITILDI

Batman Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Bursa Batmanlılar İl derneğinin öncülüğünde düzenlenen 4. Bursa Anadolu günleri etkinliğinde gerçekleştirilen fuarda Batman standı tam puan aldı.

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 01.10.2019 14:13:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Bursa Batmanlılar İl derneğinin öncülüğünde düzenlenen 4. Bursa Anadolu günleri etkinliğinde gerçekleştirilen fuarda Batman standı tam puan aldı.  Yoğun katılımın olduğu fuara Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkçi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, katılımcı illerin temsilcileri ve dernek başkanları Batman standını ziyaret ettiler . Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Arslanlı , Kültür Müdürlüğü personelleri  ve Bursa Batmanlılar İl Dernek yönetimi stantta bulundu. Batman Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çeşitli yöresel hediyeler misafirlere takdim edildi.  Bursa Batmanlılar İl Dernek Başkanı Mustafa Demir; “Bu organizasyonda emeği geçen sayın  Valimiz Hulusi Şahin’e, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Arslanlı ve personellerine teşekkür ederiz. 4 yıldır düzenlenen bu fuarda ilk kez ilimizin standını görmek bize haz verdi. Gurbetteki Batmanlılar da memleket hasretlerini stantta gidermiş oldu” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.