BAMMED GAZETECİLERİN BAYRAMINI KUTLADI

BAMMED (Batman Medya Mensupları Derneği) Başkanı M. Salih Özcan, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gazetecilerin bayramını kutladı.

Yaşam Yayın: 24 Temmuz 2022 - Pazar - Güncelleme: 24.07.2022 13:00:36
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Mesajına Batman’daki basın mensuplarının bayramını kutlayarak başlayan Özcan, “Gazetecilik mesleği zor bir meslek, ama özellikle ekonomik sıkıntılardan ötürü daha da zor günler yaşıyoruz. Basının ne büyük bir misyon ve sorumluluk sahibi olduğunu sanırım herkes kabul eder. Özgürlüğü ve dürüstlüğü ilke edinmiş basın organları halkın gözü kulağı mesabesindedir. Böyle önemli bir görevi üstlenen basın ve gazeteciler desteklenmelidir” ifadelerini kullandı. Özellikle kâğıt fiyatları ve giderlerin artışından ötürü gazete çıkarmanın çok zorlaştığı bu dönmede basın mensuplarına ciddi desteklerin verilmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, yetkililere seslenerek yerel basının ayakta durabilmesi için çeşitli projelerin hayata geçirilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.