ASKON'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

ASKON'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Yaşam Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 17:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin düzenlediği aylık istişare toplantısında  Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Güzel ve Ticaret İl Müdürü Burak Nerse ağırlandı.

TİCARETİN ÖNEMİ VE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ TARTIŞILDI 

Toplantıda, Batman'ın sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeleri, sektörlerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ele alındı. Şube üyelerine konuşan kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile iş birliğini çok önemsediklerini, bu konuda ASKON'un üstlendiği etkin rolün memnuniyet verici olduğunu ve kamu özel iş birliği ile sektörel gelişime ciddi anlamda katkısının olduğunu dile getirdi. ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, toplantıya katılımlarından dolayı Güzel ve Nerse'ye teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin iş dünyası için büyük önem taşıdığını vurguladı.  Şubenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Nasıroğlu, "Bu toplantıda sektördeki gelişmeler ve sorunlar masaya yatırılmıştır. Misafirler, sektörün genel durumu hakkında görüşlerini paylaşmış ve sektöre yönelik devam eden projeler hakkında faydalı bilgilere değinildi. Bu tür toplantılar, sektör paydaşları arasında ilişkilerin güçlenmesine ve sektörlerin gelişimine olumlu katkılar sağlamaktadır. Sanayi ve ticaretin gelişmesi için kamu ve özel sektörün bir araya gelmesi ve ortak çalışmalar yapması kritik öneme sahiptir" dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.