ASKON, EMNİYET MÜRÜRÜ İBRAHİM KABA'YI AĞIRLADI

ASKON, EMNİYET MÜRÜRÜ İBRAHİM KABA'YI AĞIRLADI

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2024 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman'ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği geleneksel buluşmalar düzenleyen ASKON Batman Şubesi, İş Emniyet Müdürü İbrahim Kaba'yı ağırladı. İş dünyasının güvenlik beklentileri ile iş dünyası ve emniyet teşkilatı arasındaki iş birliği ve koordinasyon konularının masaya yatırıldığı toplantıda Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile Batman'ın güvenlik ve ekonomik gelişimi üzerine değerli fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Batman'ın huzur ve güvenliği için iş dünyası ve emniyet güçlerinin ortak çalışmasının önemi vurgulandı. Toplantıda asayiş, trafik ve benzeri konular hakkında bilgilendirmelerde bulunan, ayrıca toplumla iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek olan projelerden, güvenliği artıracak olan sosyal programlardan ve iş adamlarının emniyet teşkilatıyla nasıl daha etkili bir şekilde iş birliği konularına değinen Batman İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, üyelerin görüş ve önerilerini dinleyerek kendileriyle yakın iş birliği içerisinde çalışmayı hedeflediklerini ve her konuda iş insanlarının önerilerine açık olduklarını belirtti.

''KÖPRÜ GÖREVİNİ YÜRÜTÜYORUZ''

Gelenekselleşen aylık toplantıda konuşan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, derneğin misyonu ve etkinlikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. İş dünyası ve yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Mehmet Selman Nasıroğlu, bu tür buluşmaların hem iş ilişkilerini güçlendireceğini hem de güvenlik standartlarının yükseltilmesinde destek olacağını ifade etti. Mehmet Selman Nasıroğlu, ''ASKON Batman Şubesi olarak, bu tür etkinliklerle üyeleri arasında dayanışmayı artırmayı, üyeleri ve yerel yöneticiler arasında sinerji oluşturmayı ve şehrin gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz. Bu vesile ile Batman'ın gelişimi ve kalkınması için etkinliklere devam ediyoruz. İş dünyası ile sektörel paydaşlar arasında köprü görevini üstlenmiş durumdayız. Yapılacak iş birlikteliklerini, yerel ekonominin güvenli bir şekilde büyümesine katkı sağlamak adına önemli adımlar atmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.