5 Bin 500 tohumlu kalem hediye etti

Batman’ın Kültür mahallesi muhtar adayı İlyas Tezdiğ, seçimin centilmenlik, sevgi, saygı esasına dayalı geçmesini diledi.

Gündem Yayın: 28 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2019 17:54:06
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman’ın Kültür mahallesi muhtar adayı İlyas Tezdiğ, seçimin centilmenlik, sevgi, saygı esasına dayalı geçmesini diledi. 6 bin adet çiçek çam tohumu içeren kalemlerden 5 bin 500 tanesini mahalleli seçmene ulaştıran Tezdiğ, “Şimdiye kadar 6 bin adet çiçek çam tohumu içeren kalemlerden 5 bin 500 tanesini mahalleli ile buluşturduk. Bunlar arasında filizlenen yeşeren çok sayıda tohum oldu. İnşallah 1 Nisan’dan sonra çiçekler de açacak ve Kültür mahallemiz çiçek gibi olacak. Geçmiş 2014 seçimlerinde olduğu gibi kısmet olurda mahalleli teveccüh gösterirse silah almak istemediğimizi, mahallemizde gezerken yürürken gençlerimizde bir çakı bile olmaması için gayret göstereceğiz. Seçimin centilmenlik, sevgi, saygı esasına dayalı geçmesini, Kültür mahallemiz için en hayırlısı neyse onun olmasını cani gönülden dilerim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.