12 Yıldır başındaki 80 saçmayla yaşıyor

Batman'ın Sason ilçesinde yaşayan Cuma Araz, 2006 yılında arkadaşlarıyla gittiği keklik avında, av tüfeğiyle yanlışlıkla başından vuruldu.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 24.07.2018 19:28:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde yaşayan Cuma Araz, 2006 yılında arkadaşlarıyla gittiği keklik avında, av tüfeğiyle yanlışlıkla başından vuruldu. Ağır yaralanan Cuma Araz, başına isabet eden yaklaşık 80 saçmayla yaralandı. Araz, 12 yıldan bu yana başındaki 80 saçmayla yaşamını sürdürüyor. 12 yıl önce arkadaşlarıyla keklik avına giden Batman’ın Sason ilçesi Dereiçi köyünde yaşayan Cuma Araz, av sırasında arkadaşı tarafından yanlışlıkla başından vuruldu. Av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan Araz, arkadaşları tarafından önce Sason Devlet Hastanesine, oradan da Batman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerden sonra Diyarbakır’a sevk edilen Cuma Araz, yapılan tedavi sonrası taburcu edildi.

KEKLİK SANARAK ARKADAŞINI VURDU

4 Çocuk babası 31 yaşındaki Cuma Araz, başındaki saçmaların kendisini rahatsız ettiğini ve maddi durumu olmadığı için tedavi olamadığını söyledi. Araz, "2006 yılında ava gittim. Arkamdaki arkadaşım kafamı kaldırınca keklik sanıyor ve beni vuruyor. Yere düştüm ve başıma gelip ağladı. Hemen köye gidip köylülere haber veriyor. Beni alıp hastaneye götürdüler. Önce Sason Devlet Hastanesine sonra Batman Devlet Hastanesine oradan da Diyarbakır’a sevk ettiler. Müdahale ettiler ve sonra iyileştin dediler. Şimdiye kadar saçmalar içindedir. Rahatsızlık veriyor. Bazen boynumdaki saçma çok rahatsız ediyor acıyor. Başımın arkasındakiler acıyor. Maddi durumum yok o yüzden bir yere gidemedim. Şimdiye kadar evde kaldım. Çalışamıyorum, evim yok, bir şeyim yok. Tedavi bana zarar vermeyecekse olmak istiyorum. Ama zarar verecekse istemiyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.