Yerel seçimlere logomuzla katılacağız

Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkan Yardımcısı ve Seçim işleri Başkanı Orhan Doyan seçimlere kendi logomuzla katılacağız dedi.

Siyaset Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 15:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli görüşün yegane temsilcisi Yeniden Refah Partisi yine ve yeniden milli görüş belediyeciliği anlayışıyla önümüzdeki Yerel seçimde tek başına tüm il, ilçe ve beldelerde yeniden Refah Partisi logosu ve  Milli Görüş adil düzen düsturu ile seçime katılma kararını alındığını belirten Doyan, Milli görüş belediyeciliği ile halk meclisleri oluşturulacak ve aday belirleme süreçlerini halkımızla yapılacak olan istişarelerin ardından belirlenip, "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" Fikri icra edilecek en temel taşlarımızdan biri olan Refah Beleyiciliğinde, milli görüş belediyeleri esnasında tüm belediyelerin girişlerine "Rüşvet Alan da Veren de Melun'dur" yazısını asmak ilk icramız olacaktır ifadelerini kullandı. Batman ilçeleri ve Belde Belediye Başkan adaylıklarına müracaatların olduğunu söyleyen Doyan, Güneydoğu’nun İncisi şehrimizin Batman'ımız başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerinde tek başımıza seçime girme yönünde çalışmalarımız başlamıştır. 

Halkın refahı ve daha iyi bir hizmet alabilmesi için önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Refah Partisi, milli görüş belediyeciliğini Allah'ın izniyle icra edecektir. Çıkmış olduğumuz bu içten ve samimi hizmet yolumuzda tüm halkımızdan kıymetli desteğini bekliyoruz dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.