TEMİZLİK EKİPLERİ BAYRAM SABAHINA KADAR ÇALIŞTI

Batman Belediyesi, Ramazan Bayramı yoğunluğunun yaşandığı çarşı, pazar cadde ve sokaklarda yoğun bir temizlik çalışmasının ardından dezenfekte işlemi yaparak yurttaşların bayramı temiz ve hijyenik bir ortamda kutlamalarını sağladı.

Yaşam Yayın: 12 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2024 23:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Ramazan Bayramı öncesi halkın alışveriş için yoğun olarak kullandığı çarşı, pazar, cadde ve sokaklarda 150 kişilik ekiple temizlik çalışması gerçekleştiren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp taksi, çöp toplama, süpürge ve sulama araçlarıyla temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yürüttü. Arefe günü başlayan ve bayram sabahına kadar devam eden temizlik çalışmalarının ardından Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük adına temizlik personelinin bayramını kutlayan Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Afşar, gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.