Tavuk eti kırmızı et fiyatına yaklaştı

Son günlerde yaşanan ekonomik kriz ile birlikte vatandaşın ilgi gösterdiği tavuk eti de kırmızı et fiyatına yaklaştı.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.12.2021 14:14:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son günlerde yaşanan ekonomik kriz ile birlikte vatandaşın ilgi gösterdiği tavuk eti de kırmızı et fiyatına yaklaştı. Vatandaşlar kilogram fiyatını 49 TL'yi bulan tavuk göğsü yerine bütün tavuk alarak ihtiyacını gideriyor. Kırmızı et kilosunun 70 liradan başladığına dikkat çeken esnaflar, “Son dönemlerdeki zamlarla birlikte tavuk eti de neredeyse bu rakamlara yaklaştı. Fakat vatandaşlarda bundan dolayı kilosu 33 ile 49 TL arasında değişen tavuk pirzola, kanat ve sarma yerine kilogramı 25 TL olan bütün tavuğu alarak et ihtiyaçlarını karşılıyor” dediler.

YUMURTA TANE FİYATI 1,5 TL

Geçtiğimiz günlerde bir çok satış noktasında kolisi 36 liradan satılan yumurta kolisi 42 ve 45 TL'den satılmaya başlandı. Son yapılan düzenlemeyle birlikte bir çok gıda ve yumurtada indirim bekleniliyor. Bakkal ve markette yumurtanın tanesinin 1,5 TL, kolisinin de 45 TL'den satıldığına tepki gösteren vatandaşlar, yumurtanın neye göre zamlandığına anlam veremediklerini söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.