'ORMAN BENİM' KAMPANYASI DÜZENLENDİ

'ORMAN BENİM' KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Yaşam Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 15:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘Orman Benim’ kampanyası kapsamında başlatılan kampanyada orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın asgariye indirilmesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Batman'da da 'Orman Benim' kampanyası düzenlendi.

Hasankeyf’te Batman Valiliği ve Orman İşletme Müdürlüğü’nce organize edilen 'Orman Benim' kampanyasında ilçenin yol kenarındaki tarım arazilerindeki yanıcı madde ve atıklar temizlendi. Hasankeyf’te düzenlenen etkinliğe Batman Valisi Ekrem Canalp, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Batman Vali Yardımcıları, Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş, STK Temsilcileri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.