KAŞIK USTASINA ZİYARET

KAŞIK USTASINA ZİYARET

Yaşam Yayın: 21 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.04.2024 20:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Sason Kaymakamı Murat Mete Örenağıl köyündeki Kaşıkçı ve Cembeli ailelerini ziyaret etti. Sason ilçesine bağlı köy ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren İlçe Kaymakamı Murat Mete, yıllardan bu yana kaşık yaparak aile bütçesine katlı sağlayan kaşıkçı Cembeli ustayı da ziyarette bulundu.

“EL EMEKLERİ ÇOK DEĞERLİDİR”

Sason'a bağlı Örenağıl köyünde sanatını icra ederek hazırladığı kaşıklar ile aile bütçesine katkı sağlayan Cembeli Usta'nın kaşıklarını inceleyen Kaymakam Murat Mete, aile fertleriyle de sohbet etti. Kaymakam Mete, ''Benim için el emeği ile elde edilmiş ürünler ve zanaatkârları her zaman çok değerli olmuştur. Cembeli amcam yıllardır bu sanatı icra ediyor. Ellerine ve emeklerine sağlık” dedi.  Köylülerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mete, köylülerin yakın ilgi ve misafirperverliklerine de teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.