‘Zulümler acımasızca sürüyor’

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Çin’in Müslümanlara uyguladığı işkenceye tüm İslam ülkelerinin ortak ses çıkarması gerektiğini belirtti.

Gündem Yayın: 26 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.12.2019 15:58:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Çin’in Müslümanlara uyguladığı işkenceye tüm İslam ülkelerinin ortak ses çıkarması gerektiğini belirtti. Müslümanlara yapılan zulümlerin aralıksız devam ettiğini belirten Fırat, “Dünyanın dört bir yanında Müslümanlara yapılan zulümler tüm şiddeti ile aralıksız devam ediyor. Gazze’de, Arakan’da, Keşmir’de, Afganistan’da, Suriye’de, Irak’ta Şimdide Doğu Türkistan’da Müslümanlar acımasızca katledilmektedir. Başta Türkiye olmak üzere İslam ülkelerinin gözleri önünde Cereyan eden bu zulümlere bu soykırımlara maalesef ses çıkarılmamaktadır. Her zaman mazlumun ve haklının yanında olacağını söyleyen idareciler, bugün Çin’de Türkmen kardeşlerimize yapılan vahşetlere duyarsız kalmaları çok büyük bir talihsizliktir. İslam düşmanı Çin hükümeti ile sürdürülen Ticari ilişkiler ve yapılan anlaşmalar hiç şüphesiz Doğu Türkistan’da soykırımdan geçirilen Müslümanlara yapılan en büyük ihanettir. Çin mallarının boykot edilmesi, her türlü ilişkilerin gözden geçirilmesi gerekirken, yapılan bu vahşetlere seyirci kalınması çok manidardır. Bu ülkenin bütün mallarını boykot edilmeli resmi ve özel şirketlerin bu zulüm devleti ile ilişkileri derhal kesilmelidir. Komünist Çin hükümetinin kardeşlerimize reva gördüğü bu zulümleri, bu vahşetleri her platformda dile getirmeli ve bütün Dünyaya duyurmalıyız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.