‘Zirvedeki rakipsiz sendikası olduk’

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı, Hizmet-İş Sendikası’nın resmi gazetede açıklanan üye sayısı sonrasında, Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 11:19:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı, Hizmet-İş Sendikası’nın resmi gazetede açıklanan üye sayısı sonrasında, Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt açıklamada bulundu.

‘BU GURUR EMEKÇİ İŞÇİLERİMİZİNDİR’

Türkiye’nin en büyük işçi sendikası oldukları için mutlu olduklarını belirten Hizmet-İş İl Başkanı Bünyamin Söğüt, tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da güçlü bir üye kitlesine sahip olduklarını söyledi. Başkan Söğüt; “302 bin 911 üyemizle Türkiye’nin zirvedeki rakipsiz sendikası olduk. Bu güç, onur ve birliktelik tüm emekçilerimizindir.  Üye sayımız her geçen gün artıyor. Çünkü biz sendika olarak her zaman emekçilerin yanındayız.  Taşeronu bitiren ve yüzbinlerce insanın kadroya geçmesine vesile olduk. Allah’ın izniyle toplu sözleşme ve KİT’lerin durumunu da en iyi şartlarda çözebilirsek ne mutlu bizlere. Emekçi işçilerimiz yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Çünkü biz birbirine sahip çıkan, destekleyen ve yarınlara güvenle bakan büyük bir aile sendikasıyız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.