Zehir tacirlerine operasyon 54 gözaltı

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte yürütülen çalışmalar kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 16:18:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Şafak Mahallesi’nde ikamet eden ve halk arasında Redline olarak adlandırılan, Van ilinden temin ettikleri metamfetamin uyuşturucu maddesini torbacılık yöntemi ile satan gruba yönelik başlatılan planlı çalışmalar neticesinde; 31 adet yakalama yapılarak 37 şüpheliye TCK 191 kapsamında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, satın almak, bulundurmak suçundan adli işlem yapılmıştır. 5 Şüpheliye uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan işlem yapılmış, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir. Yakalamalarda 1 kilo 204 Gram metamfetamin, 100 gram kubar esrar ve 0,91 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Devam eden çalışmalarda 14 şüphelinin uyuşturucu madde ticaretine karıştıkları tespit edilmiş olup, 7 Ocak 2020 günü şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için şüphelilere ait 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan operasyon neticesinde dosya kapsamında hedef olan 14 şüpheli ile aramalar sırasında ikametlerde olan ve üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan 3 şüpheli olmak üzere toplam 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda; 4 Adet Ruhsatsız Tabanca, 3 Adet Şarjör, 28 Adet Tabanca Fişeği, 2 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 6 Adet Av Tüfeği Fişeği, 2 Adet Hassas Terazi, Toplam 314 Gram Metamfetamin ele geçirilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.