ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı bütün yurtta olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliği Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Valilik bahçesindeki Atatürk büstüne sunulmasıyla başladı.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 30.08.2019 15:30:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

30 Ağustos Zafer Bayramı bütün yurtta olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliği Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Valilik bahçesindeki Atatürk büstüne sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tebrikat töreninin ardından Turgut Özal Bulvarı'nda devam eden kutlama programı, Vali Hulusi Şahin,  Garnizon Komutan Vekili Hava Albay İbrahim Yüksel ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarının kutlamasıyla başladı. Daha sonra Valilik koordinasyon toplantı salonunda tebrikler kabul edildi. Batman Valisi Hulusi Şahin, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü programına Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Garnizon Komutan Vekili Hava Albay Halil İbrahim Yüksel, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü M. Ali  Akkaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri,  muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kutlama Töreni Turgut Özal Bulvarı’nda Vali Hulusi Şahin ve Garnizon Komutan Vekili Hava Albay Halil İbrahim Yüksel ile tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlamasıyla devam etti. Program, Hava Pilot Üsteğmen Fatih Şafak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından geçit töreni ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.