Zabıtadan şırınga çikolata denetimi

Kamuoyunda ‘Şırıngalı Çikolata’ olarak bilinen ve çocuk ölümlerine neden olan çikolata denetimi Belediye Zabıtası tarafından yapıldı.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 13:48:25
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Kamuoyunda ‘Şırıngalı Çikolata’ olarak bilinen ve çocuk ölümlerine neden olan çikolata denetimi Belediye Zabıtası tarafından yapıldı. Ülke gündemini meşgul eden ve çocukların yaşamlarını hiçe sayan kişilere karşı mücadele başlatan Batman Belediyesi, okul kantinlerinde şırıngalı çikolata avı başlattı. Batman’da şırıngalı çikolata satışına asla müsaade etmeyeceklerini ifade eden Batman Belediyesi Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul, yapılan denetimlerde henüz bu çikolata satışına rastlanmadığını bunun satışı halinde gerekli yasal müeyyidelerin uygulanacağını söyledi. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da, halkın sağlığını ranta değişmeyeceklerini, bunun için geceli-gündüzlü çalıştıklarını halkın da kendilerine her konuda yardım ederek yapılan dilek, talepleri anında değerlendirdiklerini söyledi. Bakkal, market ve okul kantin sahiplerine seslenen Batman Belediyesi, çocukların hayatını riske atabilecek ürünlerin satılmaması için duyarlı olmaya çağırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.