Zabıta yılbaşında denetimdeydi

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesinde hizmet veren eğlence yerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 01 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 01.01.2020 19:16:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesinde hizmet veren eğlence yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Batman'da yılbaşı gecesinde hizmet veren kafe, pastane, restoran gibi yerlerin yanı sıra alışveriş merkezlerinde de gıda mühendisi ve 40 kişilik zabıta ekibi ile denetim gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara sunulmak üzere hazırlanan menüleri, ürünlerin üretim koşullarını, ürünlerin hijyenik durumunu ve son kullanma tarihlerini yerinde inceledi.

Hiçbir koşulda halkın sağlığıyla oynanmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Belediye Eş Başkanlarımız Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yılbaşı geçirmeleri için Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz  denetimlerini yılbaşı gecesinde de sürdürdü. Amaç halkın taleplerine cevap olabilmektir” açıklamışında bulundular. Halkın sağlığını her zaman ön planda tutan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hijyen kurallarına uymayan ve sağlık standartlarını çiğneyen işletmelere ihtarda bulunup ve cezai işlem uygularken sağlık şartlarını yerine getirmeyenlere fırsat verilmeyeceğini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.