ZABITADAN İŞGAL DENETİMİ

Batman Belediyesi, şehrin estetik güzelliğini hiçe sayan, araç park yerlerini şahsi araçları için işgal eden vatandaşlara gerekli uyarıları yaparak kamusal alanların daha dikkatli kullanılması yönünde uyarıda bulunuyor.

Gündem Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 15:04:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi, şehrin estetik güzelliğini hiçe sayan, araç park yerlerini şahsi araçları için işgal eden vatandaşlara gerekli uyarıları yaparak kamusal alanların daha dikkatli kullanılması yönünde uyarıda bulunuyor. Batman Belediyesine yapılan şikayetleri değerlendiren Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, beton blok, briket, saksı, çiçeklik, lastik, reklam dubaları vs. gibi gereçlerle halka açık alanları bireysel menfaatleri için işgal edenlere müsaade etmiyor. Cadde ve sokaklarda şahsi menfaatleri için işgalde bulunanlara yönelik denetim gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yer işgali için yola bırakılan materyallere el koyarken yer işgali yapan kişi, kurum ve işletmelere uyarıda bulundu. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’ın büyükşehir olma yolunda adım adım ilerlediğini, modern bir şehir görünümünde olan Batman’ın estetiğine yaraşır bir görünüme kavuşturulması için bu davranışların kesinlikle kabul edilemeyeceğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.