YÜZME KURSUNA İLGİ

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz spor okulları yüzme kursunda farklı yaş kategorileri ve engellilere yönelik yüzme eğitimi verilmeye başlandı.

Yayın: 19 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2019 13:22:21
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz spor okulları yüzme kursunda farklı yaş kategorileri ve engellilere yönelik yüzme eğitimi verilmeye başlandı. Batman Belediyesi Spor Kompleksi’nde 3 ay boyunca sürecek olan yüzme kursuna 7-14 yaş aralığında 2 bin 300 çocuk başvuru gerçekleştirdi. 3 günü kız ve 3 günü erkek kursiyerler olmak üzere haftanın 6 günü sabah 08.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında farklı yaşlardan oluşturulan kategorilerdeki kursiyerlere yüzme eğitimi vermeye başlayan Belediye antrenörleri, 3 ay sürecek olan yaz okulları dönemi boyunca her kursiyere bir ay boyunca temel yüzme eğitimi verecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.