Yunus, Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Bursa’da organize edilen Atletizm Şampiyonasına katılan Petrolsporlu Yunus Tenşi 5000 metrede Türkiye Şampiyonu oldu.

Yayın: 24 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 24.04.2018 13:07:40
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Bursa’da organize edilen Atletizm Şampiyonasına katılan Petrolsporlu Yunus Tenşi 5000 metrede Türkiye Şampiyonu oldu. Müsabakada çok iyi koşarak rakiplerine 200 metre fark atarak şampiyon olan Tenşi’nin finish çizgisinde gösterdiği mutluluk seyirciler tarafından alkışlandı. 1 yıldan bu yana çalışmalarını sıkı bir şekilde kılavuz atletler ve antrenörleri ile sürdüren ve çok azimli olduğu belirtilen Yunus Tenşi’nin önümüzdeki aylarda milli takım kampına çağrılması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.