Yol çizgileri belirginleştiriliyor

Batman Belediyesi’ne bağlı ekipler hafta sonu Milli Egemenlik Bulvarında yol çizgi çalışmaları gerçekleştirdi. Zamanla deforme olan, silinen yol çizgilerini yeniden boyayarak belirginleştiren ekiplerimiz, Batman’ın farklı mahallelerindeki caddelerde yol çizgi çalışması da gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:17:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi’ne bağlı ekipler hafta sonu Milli Egemenlik Bulvarında yol çizgi çalışmaları gerçekleştirdi. Zamanla deforme olan, silinen yol çizgilerini yeniden boyayarak belirginleştiren ekiplerimiz, Batman’ın farklı mahallelerindeki caddelerde yol çizgi çalışması da gerçekleştiriyor. Hafta sonu yapılan yol çizgi çalışmalarında cadde trafiğe tek yönlü olarak kapatıldı. Yapılan boyama işleminin ardından yolu araç trafiğine açan ekiplerimiz, araç sürücülerinin yolu daha iyi görebilmesine olanak sağladıklarını belirterek: “Çalışmalarımızda önceliğimiz insandır. Belediyemiz insan hayatını önemsediği için ekip olarak çalışmalarımızı silinen ve deforme olan yollarda gerçekleştiriyoruz. Gelen dilek, talep ve şikayetleri de anında değerlendiriyoruz” ifadelerinde bulundular.

Kent merkezinde okul, hastane ve halkın yoğun olarak kullandığı yerlerde yayaların rahatlıkla geçmelerine imkan tanıyan hız kesici kasislerde de boyama çalışması yürüten ekiplerimiz, yapılan yol çizgilerinin trafik akışını rahatlatması, kaza riskini minimum seviyeye indirilmesi için çalışmalarını 5 kişilik ekiple ara vermeden sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.