YOL ÇALIŞMASINA İNCELEME

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaşam Yayın: 08 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2019 11:19:40
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Eş Başkan Korkmaz, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Güneykent Mahallesi Çamlıbel Caddesinin bin 300 metrelik kısmında yürütülen yol açma ve asfalt öncesi PMT serim çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Fen yol ekiplerinin yol açma ve PMT serim çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Eş Başkanı Korkmaz, “Mahalle gözetmeksizin halkın arzu ettiği her hizmeti Batman’ın en ücra köşelerinde belediye olarak vatandaşa ulaştırmak için kaynaklarımızı imkanlar dahilinde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.