Yol açma çalışmaları sürüyor

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri Petrolkent Mahallesinde yeni yolların açılması ve bağlantıların düzenlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 13:56:12
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri Petrolkent Mahallesinde yeni yolların açılması ve bağlantıların düzenlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Petrolkent Mahallesi (16 Mayıs Ortaokulu) Bostan Caddesi ile Çevre yolunu birbirine bağlayan alternatif yol ile Dicle caddesi ile Bostan Caddesini birbirine bağlayan 2868. sokaktaki yol açma çalışmaları başladı. Yapılan çalışmalarda, 1 greyder, 1 loder, 1 silindir, 1 ekskavatör aracı ve 20’ye yakın personel ile 20 metre genişliğinde 300 metre uzunluğunda yol açan ekiplerimiz, vatandaşlardan gelen talepler ile belediye imar planında yol olarak belirlenen alanlar ulaşıma kazandırılıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.