YÖGEP konferansı verildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP ) kapsamında Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan konferanslar dizisinin ikincisi gerçekleşti.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 31.12.2018 12:17:24
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP ) kapsamında Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan konferanslar dizisinin ikincisi gerçekleşti. Batman Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen konferansa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şirin Temiz, İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri katıldı. Konferans, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili ve Eğitimci- Yazar Prof. Dr. Şemsettin Dursun’un ‘Vahyin Işığında Eğitimi İnşa ve Gençlik’ konulu sunumu ile gerçekleşti. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Yönetici Gelişim Programı  (YÖGEP) kapsamında gerçekleşecek olan konferanslarla okul idarecilerine; eğitimde değişim dönüşüm,  eğitim liderliği ve yönetim becerilerinin kazandırılması hedeflenmekte.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.