YKS’de ilk 10 bine giren öğrenciler ödüllendirildi

Vali Hulusi Şahin, 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye sıralamasında Batman’da ilk 10 bine giren öğrencileri ağırladı.

Gündem Yayın: 09 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 09.09.2020 16:12:25
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye sıralamasında Batman’da ilk 10 bine giren öğrencileri ağırladı. Sıralamada ilk 10 bine giren 61 öğrenciyi Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Şahin, başarılarından dolayı öğrencileri kutlayarak, öğrencilerin bu başarısında pay sahibi olan ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik etti. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından öğrencilere hitap eden Vali Şahin, “Hayatınızın önemli dönüm noktalarından biri olan lisans eğitimine adım atmış oldunuz. Ders çalışmanızın yanında ilgi alanlarınızın olduğu kişisel gelişiminize katkı sağlayacak bilimsel bilgi temelli çalışmalısınız ” diye konuştu. Öte yandan ziyaret sırasında öğrencilere; Vali Yardımcısı Tuğba Polat ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.