Yılbaşı denetimleri yapıldı

​Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri tarafından halkın daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşması açından yılbaşı öncesi eğlence mekanları, restoranlar, ve toplu tüketim yerlerinde denetimler yapıldı.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 19:59:54
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

​Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri tarafından halkın daha güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşması açından yılbaşı öncesi eğlence mekanları, restoranlar, ve toplu tüketim yerlerinde denetimler yapıldı. Gıda kontrol ekipleri tarafından yılbaşı öncesi yapılan denetimlerde olumsuz bir duruma rastlanılmadı. Ayrıca 2019 yılı içerinde kentte bulunan 2258 gıda işletmesine toplamda 3275 denetim gerçekleştirildi. Bu denetimlerde olumsuzluk tespit edilen işletmelere olumsuzluklarını gidermeleri için ek süre verilmiş olup, süre sonunda tekrardan işletme denetimleri yapıldı. İnsan sağlığını tehdit eden söz konusu 14 işletmeye ise 102.285 TL para cezası kesildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.