'Yetkili kurumlar denetimleri daha sık yapmalı'

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, korona virüs için vatandaşların sorumlu hareket etmelerinin gerektiğini ifade etti.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 13:39:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, korona virüs için vatandaşların sorumlu hareket etmelerinin gerektiğini ifade etti. Fırat yaptığı yazılı açıklamada; “Aylardır bütün Dünyayı kasıp kavuran korona virüs illeti ülkemizde de hiç şüphesiz tehlike saçma devam ediyor. Aylardır bu mikroba karşı başta bilim insanları olmak üzere, fedakar sağlıkçılarımızla beraber bu sürece katkı sunmak isteyen herkes büyük bir çaba içerisindedir. Her görevli, her yetkili bu süreçte bu virüsün bir an evvel kontrol altına alınması ve daha fazla insanımıza bulaşmaması için büyük gayret sarf etmektedir. Bu gün yapılan bu özverili çalışmaların yavaş yavaş sonuçları alınmaya başlandı. Ama maalesef Batman için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Daha evvel salgın ile ilgili çok iyi durumda olan şehrimizde bu gün vakaların önü alınamamaktadır. Maalesef insanımızın sorumsuzca davranışları ve kural ihlalleri bu durumu daha da vahim bir noktaya getirecektir. Salgın hastalığın olduğu bir yerde insanların hayatını tehlikeye atmamak için istenilen tedbirlere uymak İslami bir görevdir. Bunun aksine hareket etmek ve topluma zarar vermek hiç unutulmamalı ki kul hakkına girmektir. Onun için Batmanlı hemşerilerimizin bu konuda daha duyarlı ve sorumlu hareket etmeli gerekmektedir. Yetkili kurumlarımızın da bu süreçte denetimlerini daha sık yapmalı, gerekirse daha radikal tedbirler almalıdır. Bu büyük sıkıntıdan ancak birbirimize kenetlenerek ve yardımlaşacak kurtulabiliriz. İnşallah Mübarek Ramazan ayının bereket ve fazileti ile bu belayı en kısa zamanda atlatırız” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.