Yeşil alanlardaki su kuyuları yenileniyor

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğundaki yeşil alanlarda su teminini sağlayan kuyulardaki dalgıç pompaları bakım ve onarıma alındı.

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 15.09.2020 15:21:14
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğundaki yeşil alanlarda su teminini sağlayan kuyulardaki dalgıç pompaları bakım ve onarıma alındı. Batman kent genelinde bulunan park ve bahçelerdeki su kuyularında meydana gelen arızalar onarılırken, mevcut kuyular da bakımdan geçiriliyor. Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda sulama ihtiyacının karşılanması için 100 metre derinliğinde sondaj kuyusu açan Belediye ayrıca Kıra Dağı Kavşağı orta refüjünün sulamasında kullanılan pompa sisteminin bakım ve onarımını gerçekleştirdi. BASKİ yetkilileri,  Yaşam Park, Denizli Parkı, Havaalanı Kavşağı Orta Refüj ve Ahmet Kaya Bilgi Evi Bahçesinde bulunan kuyulara ait pompaların değişiminin yapıldığını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.