Yeşil alan oranı artıyor

Batman’da metrekareye kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak amacıyla kolları sıvayan Batman Belediyesi, bu yönde verdiği sözleri yerine getirmeye başlıyor.

Yaşam Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 17:08:03
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Batman’da metrekareye kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak amacıyla kolları sıvayan Batman Belediyesi, bu yönde verdiği sözleri yerine getirmeye başlıyor. Bir yandan kente farklı bir estetik sağlayacak olan Yaşar Kemal Kent Ormanında yapılan düzenleme çalışmaları, öte yandan farklı mahallelerde yürüttüğü yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. Mevsimsel değişikliklere göre çalışmalarını planlayan ekipler, Yeşiltepe Mahallesindeki park çalışmasını tamamlayarak ağaç dikimi gerçekleştirdi. Yeşiltepe Mahallesi taziye evi arkasında bulunan park çalışmalarında 200’ün üzerinde ağaç dikimi gerçekleştiren ekiplerimiz; Çınar, Oya, Erguvan, Ters Dut, Tespih Ağacının yanı sıra süs bitkileriyle farklı bir görünüme kavuşturdu. Yaklaşık 7 dönüm alan üzerine 200 ağaç, çalı türleriyle peyzaj çalışması gerçekleştiren ekipler, çocukların ve mahalle sakinlerinin dinlenebileceği mekan çalışmalarını da tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.