Yerel sanatçılardan balkon konseri

Batman’da korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan vatandaşlar için yerel sanatçılar tarafından balkondan açık konser verildi. Pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar sanatçılara eşlik etti.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 02.05.2020 23:59:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 
Batman’da korona virüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan vatandaşlar için yerel sanatçılar tarafından balkondan açık konser verildi. Pencere ve balkonlara çıkan vatandaşlar sanatçılara eşlik etti.  

MAHALLELİYE MORAL VERDİLER
Korona virüs tedbirleri kapsamında Batman’da yerel sanatçılar Veysel Akat ve Veysel Kapar bir evin balkonunda Türkçe ve Kürtçe şarkılar söyleyerek vatandaşlara moral verdi. Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, mahalleye gelip sanatçıları dinlerken, vatandaşlar sanatçılara eşlik ederek zaman, zaman evlerinin balkonlarında halay çekti. Yaklaşık bir saat süren açık hava konseri alkışlar eşliğinde sona ererken, sanatçıların bu tür etkinliklere devam edeceği öğrenildi. 

Sanatçı Veysel Akat, yaptığı açıklamada “Öncelikle korona virüsten dolayı Batman halkımıza balkonda konser vermeyi düşündük. İnsanlarımıza böyle keyifli saatler yaşatmaya çalıştık. Programımız gayet güzel geçti, halkımızdan gayet güzel tepkiler aldık. Gayet güzel eğlendiler komşularımız balkonlarında ıslıklarla, alkışlarla bizleri desteklediler. Batman’da inşallah bu programlarımızın ardı kesilmez, devamı gelir. Yetkililerimizden destek gelirse Batman’ın her mahallesinde minik konserler vermeyi planlıyoruz. İnsanlarımızı evinde mutlu etmeyi inşallah başaracağız. Biz de istiyoruz ki halkımız evde kalıp sıkılmasın. Çünkü bizde evde sıkılıyoruz. Bu yapacağımız programlarla birlikte halkımızla eğleneceğiz” dedi. 
             

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.