Yerel esnaf destek arayışında

Kısa adı YEK olan Yerel Esnaflar Kooperatifi, vatandaşların yerel esnaflara destek olması için başlattığı kampanyayı tanıtıyor.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 13:03:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Kısa adı YEK olan Yerel Esnaflar Kooperatifi, vatandaşların yerel esnaflara destek olması için başlattığı kampanyayı tanıtıyor. ‘Alışverişini yerel esnaftan yap, paramız şehrimizde kalsın’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamanda esnaf ve vatandaşlara broşür dağıtan YEK üyeleri, Gülistan Caddesi girişinde ise basın açıklaması yaptı. YEK Kooperatif Başkanı Aydın Salim, “Yerel esnaf demek mahallemiz, sokağımız, çarşımız ve pazarımızdır. Kısacası, kentimizin her köşesinde gecesini gündüzüne katarak evine, çocuğuna ekmek götürmekten başka hiç bir amacı olmayan YEK Kooperatifinin başlattığı ‘yerele sahip çıkmak kendine sahip çıkmaktır.’ Tek amacımız küçük işletmelerin bir araya gelerek, köydeki üretimden kentteki pazara kadar birçok alanda birleşerek büyümektir. Batman'da her köşe başında mantar gibi açılan ulusal market zincirleri karşısında daha dirençli, dayanıklı ve rekabet edebilecek ortama kavuşmak için Batmanlılardan destek bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.