Yeni düzenleme ile yayalar rahatlayacak

Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Komando caddesinde yaptığı sinyalizasyon sistemi düzenlemesiyle, yayaların rahat nefes almasını sağladı.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.10.2018 16:28:38
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediyesi kent içi ulaşımı, araçlar ve yayalar açısından rahatlatmak için farklı alanlardaki çalışmaları devam ediyor. Alternatif yollar oluşturarak, kentin ulaşım ağını zenginleştiren Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent içi trafiği yaya öncelikli kılan bir düzenlemeye gitti.  Komando caddesinin Basın Kavşağıyla buluştuğu bölgede yayaların karşıdan karşıya geçişini rahatlatacak çalışmayı başlattı. Basın Kavağı ile Gülistan Caddesini bir birine bağlayan Komando Caddesindeki yaya geçidini kullanmak artık daha rahat. Yapımına başlanan yeni düzenlemeyle komando caddesini Basın kavşağına bağlayan noktadaki sinyalizasyon sistemi yaklaşık 20 metre geriye alınarak hem yayalar için hem de araçlar için daha güvenli bir trafik akışı gerçekleştirilmiş olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.