Yedi Hilal iftar programı düzenledi

Yedi Hilal Derneği Batman Şubesi tarafından Batman Öğretmenevinde iftar yemeği verildi. İftar etkinliğine Dernek Başkanı Ahmet Başaran, Yedi Hilal Derneği Merkez Danışma Meclisi Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dernek üyeleri, bazı STK ile kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2019 14:38:13
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Yedi Hilal Derneği Batman Şubesi tarafından Batman Öğretmenevinde iftar yemeği verildi. İftar etkinliğine Dernek Başkanı Ahmet Başaran, Yedi Hilal Derneği Merkez Danışma Meclisi Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dernek üyeleri, bazı STK ile kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  Kur’an tilavetiyle başlayan program, ezanın okunması, iftar ve yapılan konuşmaların ardından yemek duasıyla son buldu.  Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftar programında  konuşan Danışma Meclisi Başkanı Kabaktepe, Ramazan ayının önemine değindi. Kabaktepe,  bir takım derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının yurt dışındaki İslami faaliyetlerinden bahsederek, “İslam adına, Müslümanlar adına, ülkemiz adına ve gönül coğrafyamız adına ümidi kesmememizi gerektirecek çok somut şeyler var” dedi. Öte yandan Dernek Başkanı Başaran, iftar davetine icabet eden herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.