YEDAM hizmet vermeye başladı

Valimiz Hulusi Şahin, uyuşturucu ve alkol bağımlıları ile yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmeti vermek amacıyla Batman’da açılan Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 17 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 17.09.2019 18:20:14
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Valimiz Hulusi Şahin, uyuşturucu ve alkol bağımlıları ile yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmeti vermek amacıyla Batman’da açılan Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM)  ziyaret etti. Bayındır Mahallesinde açılan merkezde incelemelerde bulunan Vali Şahin, YEDAM Direktörü Aslıhan Ebru Ulukapı ve Yeşilay Batman Şubesi Başkanı Şehmuz Yılmaz'dan yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Şahin, YEDAM'de etkin ve verimli hizmetlerin yürütülmesi için işbirliğinin önemli olduğunun altını çizerek, Valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.