Yaz kursları sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İl Spor Merkezlerinde açılan Yaz spor kursları, 26 dalda 12 bin 80 öğrencinin katılımıyla sona erdi.

Yaşam Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

19 Mayıs Sentetik futbol sahaları, 19 Mayıs Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu, Kapalı yüzme havuzu, portatif yüzme havuzu, atletizm pisti, Aydınkonak semt sahası ve daha birçok okulun spor salonlarında verilen kurslar verimli geçti.

26 DALDA KURS VERİLDİ

Yaz kurslarına katılım sağlayan öğrencilerin boş zamanlarını verimli geçirdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, başvuruları her yıl arttıracaklarını söyledi. İl Müdürü Eren;  “Bütün kurslarımızda olduğu gibi yaz kurslarımızda da sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük destekleri oluyor. Bu yaz 26 dalda verdiğimiz kurslarımızı İl Özel İdaresi ve Halk eğitim Merkezi ile koordineli bir şekilde yaptık. Farklı branşlarda istediğimiz sayıya ulaşmak bizleri son derece mutlu etmiştir.  Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.  

“SPORUN BAŞKENTİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İl Spor Merkezleri yaz kurslarına çeşitli branşlarda yetenekli ve başarılı olanların antrenmanlarının devam edeceğini belirten Gençlik ve Spor il Müdürü Halil Eren, hedeflerinin Milli Sporcular kervanına yenilerini katmak olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman olarak sporun başkenti olmaya devam edeceğiz.  Daha önce belirli branşlarda Milli sporcumuz vardı. Şimdi ise hemen hemen tüm branşlarda ve farklı kategorilerde milli gururlarımız var. Batman her şeyin daha iyisini hak ediyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.