Yayaya yol verme kazası 1 yaralı

Yayaya yol vermek için duran iki otomobili fark eden motorizeli devriye ekibi durmak istediği sırada kayan motosiklet duran bir araca çarptı.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 19:25:46
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Yayaya yol vermek için duran iki otomobili fark eden motorizeli devriye ekibi durmak istediği sırada kayan motosiklet duran bir araca çarptı. Kazada bir polis memuru yaralandı. Kaza Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı Telekom Müdürlüğü mevkiinde meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen iki araç yolun karşı tarafına geçmek isteyen yayaya yol vermek için durdu. O esnada aynı güzergahta seyir eden Emniyet Müdürlüğü’ne ait bir motorizeli  motosiklet duran araçları fark ederek durmak isterken bir anda kayan motosiklet duran araca çarptı. Çarpma sırasında bir polis memuru vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri polis memuru hastaneye kaldırırken kaza yerine gelen polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.