‘Yatırımlara sahip çıkmamız lazım’

Batman AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, bir takım temaslarda bulunmak ve Hasankeyf gündemi ile toplanan il koordinasyon kurulu toplantısına katılmak üzere Hasankeyf’teydi.

Gündem Yayın: 28 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.02.2019 16:11:39
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 Sabah saatlerinde Hasankeyf’e gelen Özdemir, taziye ve Belediye ziyaretlerinden sonra İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılarak Ilısu Barajı nedeniyle yapılan çalışmalar konusunda kurum müdürleri tarafından verilen brifing ve sunumlardan sonra açıklamalarda bulundu. Özdemir, “ Hasankeyf’teki yatırımlara sahip çıkmamız lazım, Cumhurbaşkanımız Ilısu barajı gibi büyük projelere çok önem veriyor ve yaptığımız görüşmelerde projenin ne durumda olduğunu soruyor. DSİ’nin ve diğer ilgili kurumların görevini eksiksiz yapması gerekiyor, çalışmaların sekteye uğradığı yerlerde biz de üzerimize düşeni yaparız” dedi. Milletvekili Özdemir, Hasankeyfli hemşehrilerin mutlu olmaları için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirtti. Öte yandan  Hasankeyf’te kalan Milletvekili Özdemir,  yapımı biten Hasankeyf Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunduktan sonra Hasankeyf’ten ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.