‘YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİYİZ’

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel toplantısı yapıldı. ASKON’un kahvaltılı toplantısının bu ayki konuğu Batman Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir oldu.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2018 - Pazar - Güncelleme: 04.11.2018 16:25:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ASKON Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, yatırımı devam eden Kadın Doğum Hastanesi, yeni yapılacak 500 yataklı hastane, Şehir Hastanesi, Tıp Fakültesi, OSB, yeni yatırımlar, sol sahil sulama kanalı, kuzey çevre yolu, banka kredileri, hava mania, kentsel dönüşüm ve bürokrasideki sıkıntılar hakkında bilgi verdi. ASKON’un Batman’daki  faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyleyen Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, “Batman’da yatırım yapan ve yapacak olan tüm işadamlarının hizmetinde ve yanında olduklarını ifade ederek yatırım yapacak iş adamlarının sorunlarının takipçisi olduklarını ifade etti. Kadın Doğum Hastanesi, yeni yapılacak 500 yataklı hastane, üniversite yolu ve diğer yatırımların takipçisiyiz. İmkanlar dahilinde de ilimize yatırım konusunda Ankara’da gerek Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, gerek Bakanlıklar düzeyinde çalışmalarımız devam etmektedir. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Batman’ı cazibe merkezi haline getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.