‘Yaşlılar bize yol gösteren rehberlerdir’

Yaşlıların kendilerine yol gösteren rehberler olduğunu belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, "Sadece yılın belirli zamanlarında değil, yılın tüm zamanlarında yaşlılara zaman ayırmamız gerekir" dedi.

Gündem Yayın: 28 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 28.05.2019 12:59:56
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Yaşlıların kendilerine yol gösteren rehberler olduğunu belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, "Sadece yılın belirli zamanlarında değil, yılın tüm zamanlarında yaşlılara zaman ayırmamız gerekir" dedi. HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte kentteki bazı yaşlıları ziyaret etti. Evlerinde ziyaret ettiği yaşlılarla yakından ilgilenip uzun süre sohbet eden Durmaz, sorun ve sıkıntılarıyla birlikte ihtiyaçlarını da sordu. Yaşlıların toplumun değeri olduğunu, sadece bir gün veya bir hafta değil, sürekli hatırlanmaları gerektiğini belirten Durmaz, bunun İslam’ın kendilerinden istediği önemli bir vazife olduğunu vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.