Yaşar Kemal Kent Ormanı’na 2 bin 500 ağaç dikildi

Batman Belediyesi kentin farklı yerlerinde gerçekleştirdiği yeşillendirme ve park yapımı çalışmalarını sürdürürken, Yaşar Kemal Kent Ormanında alt yapı ve ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 16:33:19
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Belediyesi kentin farklı yerlerinde gerçekleştirdiği yeşillendirme ve park yapımı çalışmalarını sürdürürken,  Yaşar Kemal Kent Ormanında alt yapı ve ağaçlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaşar Kemal Kent Ormanında 30 bin metrekarelik alanın otomatik sulama altyapı ve çimlendirme çalışmalarının yapıldığını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, bugüne kadar 45 bin metrekarelik alanda çalışma yapıldığını açıkladılar. Yaşar Kemal Kent Ormanında 2 bin 500 adet ağaç dikildiğini belirten Eş Başkanlar,  yol yapım ve düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.