Yaşar Kemal’de çalışmalar devam ediyor

Batman Belediyesi’nin devasa projeleri arasında yer alan Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda alt yapı ve ağaçlandırma çalışmaları sürdürülürken yapılan çalışmalar kendini yavaş yavaş göstermeye başladı.

Gündem Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 15:57:23
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediyesi’nin devasa projeleri arasında yer alan Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda alt yapı ve ağaçlandırma çalışmaları sürdürülürken yapılan çalışmalar kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. Yapılan peyzaj çalışmaları, yol yapım ve asfalt çalışmasıyla göz dolduran Batman Belediyesi, Yaşar Kemal Kent Ormanı’nda 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiği otomatik sulama altyapı ve çimlendirme çalışmalarının kendini göstermeye başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bugüne kadar 45 bin metrekarelik alanda çalışma yapıldığını açıkladılar. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Planlamalarımız çerçevesinde önümüzdeki yıl Yaşar Kemal Kent Ormanının andına ve kentimize yaraşır bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.