Yardımcı antrenör kursu ve DUAN sınavı yapılacak

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 24 Mart Pazar günü Batman I.-II.-III. DUAN sınavı ve 25 Mart -04 Nisan 2019 tarihlerinde Batman Wushu 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Eğitim Kursu düzenlenecek.

Yaşam Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 17:03:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Wushu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu, “Federasyonumuz 25 Mart -04 Nisan 2019 tarihleri arasında Batman GSİM Kapalı Spor Salonunda Batman Wushu 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Eğitim Kursu düzenleyecek kurs ile ilgili istenilen belge ve aranan şartlar http://twf.gov.tr/batman-wushu-1-kademe-yardimci-antrenor-yetistirme-egitim-kursu/ adresnden öğrenilebilecek. Ayrıca 24 Mart 2019 tarihinde de yine ilimizde Batman I.-II.-III. DUAN SINAVI gerçekleştirecektir. DUAN sınavına katılacak olan sporcularımızdan istenilen belge ve aranan şartlar http://twf.gov.tr/wushu-batman-i-ii-iii-duan-duan-sinavi/ adresinden öğrenilebilecektir. Duan Sınavına katılacak sporcular 24 Mart Pazar günü kayıt için 08.00 – 10.00 saatleri arasında Batman GSİM Kapalı Spor Salonunda hazır olacaklar. Saat 10.00’a kadar kayıtlar devam edecek olup, uygulama (Temel teknikler, Kombinasyon, 360 dereceli açılar, Sanda, Tao Dayanıklılık, (Yazılı sınav) sınavı 10.00’da başlayacaktır. Katılımcılar dosyalarını eksiksiz bir şekilde kayıt esnasında kurs yetkilisine teslim edecekler. Eksik evrakı olanların dosyaları kabul edilmeyecektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.