Yaralı hayvanlar tedavi ediliyor

Batman Belediyesi Hayvan Bakım Evinde farklı cins ve türden hayvanlara ev sahipliği yapılarak tedavileri gerçekleştiriliyor.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 16:16:25
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediyesi Hayvan Bakım Evinde farklı cins ve türden hayvanlara ev sahipliği yapılarak tedavileri gerçekleştiriliyor. İnsan ve hayvanlar tarafından zarar görmüş hayvanlara ev sahipliği yapan Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Bakım Evinde 1 ördek, 1 şahin, 1 baykuş, 1 ineğin yanı sıra 90 köpek, 5 yavru köpek 15 kedinin bakım ve tedavileri gerçekleştiriliyor. Batman kent merkezinin yanı sıra çevre köy ve ilçelerden getirilen hayvanların tedavilerinin yapıldığını ifade eden Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, insanlar ve duyarsız avcılar tarafından zarar verilen yabani hayvanlar ile hayvanların birbirlerine verdikleri zararlar sonucu yaralanan hayvanların bakım ve tedavilerini gerçekleştiriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.