'Yaralara merhem oluyoruz'

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 'mahalle buluşmaları' kapsamında Kültür mahallesi sakinleriyle 8 Mart Kadınlar Parkında bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 11 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 11.01.2021 17:35:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"ARTIK KASADA PARAMIZ BİRİKİYOR"

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, dün Kültür Mahallesindeki 8 Mart Kadınlar Parkında 'mahalle buluşmaları' serisini devam ettirdi. Mahalle buluşmalarında Vali Şahin, Kültür mahallesinin sorunları, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Başkan Yardımcıları, birim amirlerinin yanı sıra beraberinde İl Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü ile bazı kurum müdür ve temsilcileri de katıldı. Vali Hulusi Şahin, Belediyenin temel probleminin mali disiplin olduğunu belirterek, "Biz Belediyede elek gibi olan giderleri toplayınca artık kasada paramız birikiyor. Bu da mali disiplinin sağlam olmasından kaynaklanıyor. Biz bunları hizmetlerde kullanıyoruz. Artık para biriktiriyoruz. Belediyenin temel problemi mali disiplindir. Yaralara merhem oluyoruz" diye konuştu. Vali Şahin, mahalle buluşmalarının konseptinin oturduğunu belirterek, amaçlarının sorunları yerinde tespit edildiğine dikkat çekerek, sözü muhtar ve mahalleliye bıraktı. Mahallesinin sorunlarını Vali Şahin ve yetkililere anlatan Muhtar İlyas Tezdiğ, sorunlarının başında semtlerinde bir lisenin olmadığını söyledi. Muhtar Tezdiğ, kentin en merkezi ve kalabalık olan Kültür'de lisenin bir eksiklik oluşuna dikkat çekerek, "Yıllar önce yıktırılan lisenin yapılmasını istiyoruz'' dedi. Park, bahçe, temizlik ve mahalledeki kazaları dile getiren mahalleliler akıllı kavşakların yapılmasını istediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.