Yapımı tamamlanamayan yol çileye dönüştü

Batman’ın Gercüş ilçesinde ödeneği kesilen ve uzun süredir bitirilemeyen kavşak ve yol çalışmaları nedeniyle kullanılan uluslararası yolun bozuk olması sürücüler için çileye dönüştü.

Gündem Yayın: 13 Aralık 2018 - Perşembe - Güncelleme: 13.12.2018 16:05:22
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçesinde ödeneği kesilen ve uzun süredir bitirilemeyen kavşak ve yol çalışmaları nedeniyle kullanılan uluslararası yolun bozuk olması sürücüler için çileye dönüştü. Uluslararası karayolu olan Batman’ın Gercüş ile Mardin’in Midyat ilçesi arasından bulunan Gercüş ilçe girişi ile Ayrancı yokuşu arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik yolda bir yıl önce başlatılan köprülü kavşak ve yol çalışmaları kesilen ödenek nedeniyle yüklenici firma tarafından yapımı durduruldu. Yapımı tamamlanamayan uluslararası yol sürücüler için adeta çileye dönüştü. Yapımı tamamlanamayan uluslararası karayolu yağışların da başlamasıyla çamur deryasına dönüp sürücüler trafik akışı güçlükle sağlıyor. Yarım kalan yol yapımı beraberinde trafik kazalarını da getiriyor. Konuyla ilgili konuşan sürücüler, mağduriyetlerini dile getirerek bitmeyen yol nedeniyle tepki gösterdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.