‘Yapılan yatırımlar takdire şayan’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, ASKF’yi ziyaret etti.

Yayın: 19 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 19.04.2018 18:26:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ZİYARETTE SPOR KONUŞULDU

Batman ASKF Şube Başkanı Mahmut Akyol, Başkan Vekili Reşat Gülsever, Yönetim Kurulu üyeleri Abdurahman Avşar ve Ahmet Özaydın tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi ortamda geçen görüşmede Batman sporu konuşuldu. Vali Ahmet Deniz ve İl Müdürü Halil Eren’in Batman sporu için büyük bir şans olduğunu belirten ASKF Şube Başkanı Mahmut Akyol; “Sporu seven sayın Valimiz ve sayın İl Müdürümüz sayesinde büyük adımlar atıldı. Kısa zamanda 19 Mayıs tesislerindeki 1.sahamızın zemini değiştirilerek yeni hale getirildi. Yine 3.sahanın yapımı bitmek üzere. Batman takımları onlara minnettardır. Yıllarca büyük çabalar sarf ediyorduk. Ancak son iki yılda spora yapılan yatırımlar ve destekler takdire şayandır” dedi.

“SPOR İÇİN BÜYÜK ÇABA SARFEDİLİYOR”

ASKF ve Batman sporunu ciddi anlamda önemsediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Sayın Valimiz Ahmet Deniz ve sayın Vekilimiz Ataullah Hamidi spor için büyük çaba sarf ediyorlar. Batman’da spor yatırımları, elde edilen Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya derecelerinde büyük emek ve katkıları var. İlimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için canla, başla çalışıyoruz. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını 55 branşta yaptığımız faaliyetlerle gösterdik. İyi bir alt yapı ve uzun vadeli projelerimizle hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.