Yapı denetim firmaları belediyedeydi

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da inşaat sektörüyle uğraşan yapı denetim firmalarıyla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 11:47:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman’da inşaat sektörüyle uğraşan yapı denetim firmalarıyla bir araya geldi. Kentin farklı noktalarında ruhsatsız, imar ve yapı izni bulunmayan, kaçak kazı yapan bina sahiplerine gerekli cezai işlemlerin başlatıldığını ifade eden Batman Belediyesi Eş Başkanları, yapı denetim firma sahiplerine yapılacak bina öncesi çalışmalarda Batman Belediyesi ile müşterek çalışılması gerektiğini söyledi. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerin mesai saati gözetmeksizin sürekli denetimlerde bulunduğunu dile getiren Eş Başkanlar, kent kültürünü içerisinde barındıran, depreme dayanıklı, sağlıklı binaların yapılabilmesi için yapı denetim firmalarının belediyemiz yapı kontrol müdürlüğü ekipleriyle birlikte çalışılması gerektiğini kaydetti.

Yapı Denetim Firma sorumlularıyla yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Nemcik, Belediye Meclis üyeleri ve Yapı Kontrol Müdürü Abdulkadir Yılmaz da katıldı. Yapılan toplantıda, mücavir alan içinde kaçak kazı yapan iş makinesi ve hafriyatçıların cezai işlemlere maruz kalmamaları ve mağdur olmamaları için gerekli yasal izinlerin alınması gerektiği hatırlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.