Yakayı ele verdiler

Birçok hırsızlık ve gasp suçundan aranan şahıs ile uyuşturucu ticareti yapmaktan 4 yıl hapis cezası bulunun zanlılar yakalandı.

Asayiş Yayın: 10 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.10.2018 17:02:41
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

 Ayrıca bir kişinin üst aramasında ise silah ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerinin durumundan şüphelenerek durdurduğu R.U. isimli şahsın 1 gasp suçundan ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Yine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan C.I. isimli şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Yakalanan kişiler adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevini ifa ettiği sırada şüphe üzerine durdurulan H.Ü. isimli kişinin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjöre basılı halde 7 adet mermi ele geçirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.