YAKAYI ELE VERDİ

Batman’da sabah saatlerinde park halindeki bir araca girerek hırsızlık yapan şahıs yakayı ele verdi.

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2019 16:42:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman’da sabah saatlerinde park halindeki bir araca girerek hırsızlık yapan şahıs yakayı ele verdi. Batman merkez Kısmet Mahallesi 805 sokakta park halindeki bir araçta sabah saatlerinde giren hırsız yaptığı hırsızlık anı bir evin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasankeyf’te hediyelik eşya satarak çalışan Zeki Kaya akşam Batman merkez Kısmet Mahallesindeki evinin önünde aracını park etti. Sabah işe gitmek için aracına binince hırsızlık olduğunu fark etmesi üzerine evin güvenlik kamerasından bakarak bir şahsın araca girip hırsızlık yaptığını anladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsız şahsın aracın camını zorlayarak açtıktan sonra kapıyı açıp araca giriyor. Görüntülerde hırsızın beraberindeki köpek ise etrafı kontrol ettiği görülüyor. Bir defasında alabildiği kadar malzeme alıp bir yere bıraktıktan sonra ikici bir defa araca dönen hırsız geri kalan malzemeleri çaldıktan sonra köpeğiyle beraber kayıplara karıştığı görülüyor. Sabah işe gideceği zaman hırsızlık olayını fark eden araç sahibi Zeki Kaya, evindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledikten sonra görüntülerde net görülen hırsızı araştırıp buldu. Bulduğu hırsızdan çaldığı malzemelerinin çoğunu geri aldı.

“CAYDIRICI CEZALAR VERİLSİN”

Hırsızlık olayına tepki gösteren Kaya, yetkililerin hırsızlara caydırıcı cezaların vermesi gerektiğini söyledi. Yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili olarak Kaya, “Sabah saat 07.30 sıralarında evimizin önünde park etiğim arabama hırsız girdi. Hırsızların rahat olması bizleri tedirgin ediyor. Arabamızda bin çakmak vardı. Bin çakmaktan hırsız 600 adetini 300’er adet olarak iki defa girerek çaldı. Hırsızlıktan sonra kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına saniye saniye görünmesi işimize yaradı. Hırsızın eşgalini belirledik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda şahsın evini öğrendik ve evine gittik. Çaldığı çakmakları çok uygun fiyata bir bakkala sattığını öğrendik. O bakkala gidip çakmaklarımızı geri aldık. Görüntülerden belli hırsızların bu kadar rahat olmaları bizi tedirgin ediyor. Çalınan 600 çakmaktan 550 tanesini alabildik. Evin her yerini aramamıza rağmen kayıp 50 adet çakmağı bulamadık. Bu şahsın babasıyla konuştuk. Babası oğlunun her gün hırsızlık yaptığını söyledi. Niye bir önlem alınmadığını sorunca da yetkililer dahi bir şey yapamadığını söyledi” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.