Voleybolda Şampiyon Mühendislik Müdürlüğü

Türkiye Petrolleri’nin kuruluşunun 64. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Batman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniteler arası Voleybol turnuvası Pazartesi günü yapılan final maçı ile son buldu.

Yayın: 08 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 08.01.2019 16:19:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Türkiye Petrolleri spor salonunda başlayan 3.-4’lük maçını Güvenliğ’i 3-1 yenen Üretim Müdürlüğü elde etti. Final müsabakasında Mühendislik Müdürlüğü ile Emekliler karşı karşıya geldi. Final maçını TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Petrol-İş Batman Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz, Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, TP Ünite Müdürleri ile çok sayıda taraftar takip etti. Tribünlerin dolduğu final maçında sporseverlere, tatlı, muz ve içecek ikramında bulunuldu. Mühendislik Müdürlüğü ile Emekliler arasında oynanan final maçını 3-1 kazanan Mühendislik Müdürlüğü geçen sene Emekliler’e kaybettiği finalin rövanşını alarak şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’in ellerinden alan, Mühendislik Müdürlüğü’nün sevinci görülmeye değerdi. Ayrıca ödül töreninde ‘En Centilmen Takım’ Bilgi Teknolojileri seçilerken, ‘En Centilmen Sporcu’ İş Güvenliği’nden Duygu Güngör oldu. TP Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 64. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan üniteler arası voleybol turnuvasını kazanan Mühendislik Müdürlüğünü kutladı. Demir,  yaptığı açıklamada, “Bu tür organizasyonlar ile zaman zaman çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltmeye çalışmaktayız. Turnuvada olduğu gibi bir araya geldiğimiz ve kenetlendiğimiz anda güzel işler yapıyoruz. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek. Yaz ayının hemen başında eski çalışanımız ve sporcumuz büyük değerimiz rahmetli Halil Türe adına futbol turnuvasını yapacağız. Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.